LA BREOLE
HOME OMSCHRIJVING PRIJZEN/VOORWAARDEN LIGGING/OMGEVING FOTOS LINKS CONTACT
LA BREOLE

Vakantiewoning

"

 

Vakantiewoning voor 6 personen (175 m²). Rustig gelegen, zicht op meer, bergen en groen Vakantiehuis met slaapgelegenheid voor 6 personen met grote terras voorzien van meubilair, 2 slaapkamers, 2 wc's, badkamer met 2 lavabo's douche en ligbad, ingerichte keuken met microgolf en wasmachine, berging, mezzanineliving met kleuren tv, video, radio-cd, modern en aangenaam meubilair, kinderschommel met glijbaan.

 

 

Zomervakantie

La Bréole ligt in het zuiden van Frankrijk tussen Gap en Barcelonnette aan het Lac de Serre Ponçon, het grootste stuwmeer van Frankrijk, met tal van watersport- en wandelmogelijkheid. In het dorp een verwarmd zwembad met ligweide. Daguitstappen naar Nice, Marseille, Cuneo, Milaan, Monaco, Cannes, Gorges du Verdon, Gap, Embrun, Digne-les-Bains, Barcelonnette zijn mogelijk.

 


ZIE FILMPJE
KOBE IN ACTIE : les alpes du sud de provence (Vlaanderen vakantieland)

 

 

Sneeuwvakantie

 

Gelegen tegen de flanken van de Zuid-Alpen is La Bréole ook ideaal voor een rustige ski-vakantie.In en rond La Bréole is weinig sneeuw en zijn de wegen goed berijdbaar zodat ski-stations als Praloup, Les Orres, (beide sneeuwzeker van begin december tot eind april) Val d'Allos, Saint Jean Montclar, Chabannon Selonnet, Vars, St Anne, en tal van pistes rond Gap en Briançon goed bereikbaar zijn en dit op minder dan één uur rijden.

 

La Bréole
La Bréole
Météo à La BréoleMeteovista.be toujours ta météo
Created by md-designs © 2015